شبکه های وهابی در آستانه هفته وحدت میان شیعیان واهل سنت ،تلاش خود را برای تفرقه افکنی چند برابر کرده اند. |
به گزارش ادیان نیوز، شبکه های وهابی که همواره مدعی وحدت میان مسلمین هستند، با نزدیک شدن هفته وحدت و در راستای پروژه های اختلاف افکنی میان شیعیان و برادران اهل سنت، نوک پیکان حملات خود را به سمت خانه های خدا و مساجد الهی کشانده اند.
چندی پیش در یکی از شهرهای ایران، مسجدی از اهل سنت که دچار فرسایش و خرابی زیادی گردیده بود، به جهت بازسازی مورد تعمیرات اساسی قرار گرفت. در این بین، شبکه های وهابی که منتظر چنین وقایعی هستند، به جو سازی و هوچی گری پرداخته و یکسره شیعیان را به خاطر چنین اتفاقی تخریب نموده و مذمت می نمایند.
اما اگر واقعا شبکه های وهابی، به فکر مصالح مسلمین و اتحاد آنها می باشند، چرا وقتی انبوهی از مساجد شیعیان بحرین، توسط آل خلیفه و آل سعود به طور مداوم خراب می گردد، سخنی از خانه خدا به میان نمی آورند؟ مگر این ها در فکر وحدت نیستند؟
شاید از آنجایی که وهابیون، شیعیان را مشرک و کافر می دانند، مساجد آنها را نیز بتکده و شرکستان می نامند. و به همین خاطر، نامی از آنها به میان نمی آورند؟
مسأله دیگری که به وفور در پروژه های اختلاف افکنی شبکه های وهابی کلیک می خورد، درخواست ساخت مسجدی برای اهل سنت در تهران است. که از این مسأله، یک معمای بغرنجی درست کرده و یکسره به آن می پردازند.
اما آنچه از شبکه های مروج وهابیت - که مدعیان دروغین وحدت مسلمین هستند – باید پرسید اینست که چرا حتی یکبار هم شده، به برادران اهل سنت نگفتید هیچ فرقی میان این مساجد نبوده و فعلا به مساجد شیعیان بروید و با آنها نماز بخوانید؟
مگر در نگاه شما، مساجد شیعیان با مساجد اهل سنت، فرقی دارند؟/
وی در ادامه سخنانش، به دلیلی غیر واقعی چنگ زده و گفت: «چرا که شخص بت پرست، دیگران را رها می کند و می گوید خیر و خوبی ها فقط از خداست. ولی شیعیان می گویند خیر و خوبی از آن امامان ما و شرور و بدی ها همگی از آن خداست.»
به گزارش ادیان نیوز، شبکه های وهابی که همواره مدعی وحدت میان مسلمین هستند، شمشیر خود را از رو بسته و باز هم، سخنانی اختلاف انگیز و تکفیری نسبت به شیعیان، به نمایش گذاشتند.کارشناس شبکه وهابی وصال در اظهاراتی عجیب گفت: «کسانی که معتقد به شفا گرفتن از اولیاء (امامان معصوم) هستند، از بت پرستان هم بدترند.»
وی در ادامه سخنانش، به دلیلی غیر واقعی چنگ زده و گفت: «چرا که شخص بت پرست، دیگران را رها می کند و می گوید خیر و خوبی ها فقط از خداست. ولی شیعیان می گویند خیر و خوبی از آن امامان ما و شرور و بدی ها همگی از آن خداست.»
ناگفته نماند که این کارشناس وهابی تلاش نموده تا شیعیان ایران را به آتش پرستان دوران جاهلیت و قبل از اسلام تشبیه کرده و چنین وانمود کند که گویا ایرانی ها هنوز هم اسلام نیاورده اند. چون همه می دانند که بنای فکری آتش پرستان زرتشتی، بر ثنویت و دوگانه پرستی است که برای جهان هستی، قائل به خدای خیر (یزدان پاک) و خدای شر (اهریمن) هستند.
خوب است به ایشان که گویی هیچ اطلاعی در مورد اعتقادات شیعیان ندارد، بازگو نماییم که تفکر شیعه در باب توحید و یکتا پرستی خداوند متعال، تفکری عقلایی و برخاسته از براهین محکم عقلی است که جای هرگونه شائبه شرک و نفاق را از بنیان، ریشه کن می کند.
اعتقاد شیعیان به بحث توسل و یا شفا گرفتن از حضرات معصومین(ع)، در نظر هیچ شیعه ای به معنای اعتقاد به دو خدایی نیست. چرا که شیعیان، ایشان را به عنوان مقربان عالم هستی و واسطه فیض الهی دانسته و هرگز آنها را به صورت مستقل، جوابگوی مردم نمی دانند.
اما بد نیست در اینجا کمی هم از خدای وهابیت و اوصاف آن بازگو کنیم.
ابن تیمیه مؤسس فکری فرقه سلفیه، از افرادی است که برای خدای متعال، جسمانیت قائل شده است . وی در بیان عقایدش علناً خداوند را به جسم تشبیه و برای او اعضا و جوارحی همچون دست ، پا و غیره تصور کرده است.(1)
واقعیت این است که وهابیون از توحیدی که پیامبر (ص) و اسلاف صالح ایشان آن را معرفی کرده اند غافلند چرا که توحید، حقیقتی است که با خردورزی و استدلال صحیح پذیرفته می شود و با ایمان و باور قلبی عمق پیدا می کند و زندگی را بر محور خدا باوری شکل می دهد.
جالب است بدانید وهابیون با تمسک به ظاهر برخی آیات، خود را مدافع واقعی توحید و عمل کننده به آیات قرآن می دانند و غیر خود را کافر می شمارند.
ابن تیمیه در ادامه مباحث خود پیرامون جسم قائل شدن برای خداوند، در رساله «عقیده الحمویه»، بیان می کند که: «خداوند می خندد و روز قیامت درحال خنده بر بندگان خود تجلی می کند.»
وهابیت، سراغ خدایی میرود که همانند انسان، هر شب از عرش، سوار الاغش میشود و به کره زمین میآید و صدا میزند:
أیها الناس! هر کس حاجتی دارد، حاجتش را
برآورده کنم، مشکلی دارد، مشکلش را حل کنم. و بعد از طلوع فجر، سوار بر
الاغش میشود و برمیگردد.حال آیا خدا را اینچنین خواندن، شرک و کفر است یا
پرستش خداوند یکتا و بی نیاز، در مکتب تشیع؟
منبع:
1. کتاب «عرش الرحمن و ما ورد فیه من الآیات و الاحادیث» از ابن تیمیه.
شیوخ وهابی با حمایت گسترده برخی
محافل، ضمن ادامه تحصیل، فعالیتهای تبلیغاتی گستردهای را در دانشگاههای
استان سیستان و بلوچستان کلید زدهاند.
به گزارش فارس، بر اساس
آخرین آمار از وضعیت دانشجویان در دانشگاههای استان سیستان و بلوچستان در
اقدامی سازمانیافته عدهای از این افراد از مساجد و حوزههای جریان وهابیت
راهی دانشگاه میشوند.
تعداد زیادی از طلاب مسجد «م» و حوزه
علمیهای در چابهار و زاهدان پس از اتمام دروس حوزوی خود، با تشویق مدیران
حوزوی به منظور اثرگذاری بر فضای دانشگاهها و برنامههای تبلیغاتی راهی
دانشگاههای استان میشوند.
در بسیاری از دانشگاههای استان
راهاندازی حلقههای معرفت و بحث و گفتوگو با دانشجویان و شبهه پراکنی
میان دانشجویان شیعه و سنی و دعوت از آنان برای حضور در جلسات این حوزهها
بخشی از فعالیتهای طلاب دانشجوی جریان وهابیت در این استان است.
برپایی
جلساتی با محوریت این افراد و برگزاری جلسات مستمر منجر به آن شده است که
حلقههای منسجم و گستردهای از اجتماعات در این دانشگاهها به صورت گسترده
شکل گرفته و اقدام به فعالیت کنند.
برخی گروهکهای قومیتگرای ترکمن نیز در این دانشگاهها جذب حلقههای مذکور شده و ارتباطات گستردهای با یکدیگر دارند.